Regresa

Bankwerker/lasser

The Netherlands > Schiphol

TCR Nederland zoekt bankwerker/lasser


Wie zoeken wij?

TCR zoekt een ervaren (constructie)bankwerker die zich wil blijven ontwikkelen en die ons team op Schiphol wil komen ondersteunen bij de reparatie en het onderhoud van Ground Support Equipment. Heb jij een opleiding gedaan in de richting van (constructie)bankwerk of productietechniek en heb je ervaring met werkzaamheden zoals lassen, zagen, boren en monteren? En lijkt het je leuk om op een dynamische omgeving als Schiphol te werken? Dan ben je bij TCR Nederland aan het juiste adres.


Wat wij van jou verwachten:

Als (constructie)bankwerker ga je meehelpen met het repareren en onderhouden van het wagenpark dat bestaat uit vele diverse alle voertuigen die TCR in beheer heeft. Het komt nogal eens voor dat er een voertuig met schade binnenkomt, en dat deze gerepareerd moet worden, bijv. door het vervangen van onderdelen. Ook kan het voorkomen dat je andere onderhoudswerkzaamheden aan de voertuigen gaat uitvoeren. Een diverse baan dus! Daarom is het belangrijk dat je:

 • Een relevante MBO niveau 2 of 3 opleiding zoals constructiebankwerk of allround medewerker productietechniek hebt afgerond;

 • Relevante kennis hebt, zoals het in staat zijn om diverse schema’s te lezen (hydraulisch en elektrisch), laservaring (MIG/TIG) en dat je ervaring hebt met werkzaamheden als boren en zagen;

 • Relevante ervaring hebt opgedaan met monteren en sleutelen aan diverse voertuigen;

 • In staat bent een Verklaring geen bezwaar aan te vragen bij de AIVD. Deze verklaring is nodig om bij ons achter de douane te werken.

Zoals aangegeven werk je bij TCR vooral met zogeheten Ground Support Equipment (GSE). Dit is een verzamelterm voor diverse voertuigen die rondom vliegtuigen gebruikt worden, zoals pushback/slepers, airco-units of bagagetrekkers. Samen met de teamleiders in de workshop bepaal je welk onderhoud prioriteit heeft, en zorg je dat alle orders op tijd zijn afgerond.


Wat TCR jou kan bieden:

 • Een fulltime functie voor 40 uur;

 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd die bij goed functioneren omgezet kan worden naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

 • Een salaris dat tussen de € 2.450 en € 2.850 ligt;

 • Werktijden tussen 07:00 en 15:30 uur, dit is zolang je nog niet in bezit bent van een Schipholpas

 • Je hebt 24 vakantie- en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband

 • Reiskostenvergoeding op basis van het aantal kilometers tussen thuis en werk. Wanneer je met het OV reist worden deze kosten volledig vergoed.

 • Vers fruit op het werk en een plek om lekker te sporten na het werk

 • Pensioen via de CAO Metaalverwerkingsbedrijf

 • De mooiste werkplek van Nederland, wij zijn gevestigd op het platform van Schiphol Airport, aan de landingsbaan dus!


Over TCR

TCR Nederland B.V. is een verhuur- en onderhoudsbedrijf op Schiphol met circa 100 medewerkers. TCR Nederland maakt deel uit van de TCR Group. Wij zijn een internationaal bedrijf actief op 5 continenten en in 20 landen en we beschikken over een breed wereldwijd netwerk wat maakt dat we altijd een passende oplossing voor onze klanten kunnen vinden. Onze kernwaarden zijn Passie, Integriteit, Verantwoordelijkheid en Openheid en vanuit deze waarden proberen we alles wat we doen vorm te geven. De grote verscheidenheid aan technisch rijdend materiaal op verschillende luchthavens bestaat uit o.a. ultra moderne vliegtuigslepers, mobiele airco units, aggregaten, elektrische- en dieseltrekkers, cateringwagens, loaders en de-icers.

We staan open voor sollicitaties van zowel beginnende als meer ervaren (constructie)bankwerkers en lassers.

Heb jij zin om onze nieuwe collega te worden, zorg er dan voor dat wij weten dat je beschikbaar bent! Mail je CV + motivatie naar hr.nl@tcr-group.com, heb je vragen? Bel ons op 020-6541111 of stuur een mail.

 
Dirección

Folkstoneweg 100

See on the map

Aplica para este trabajo