Regresa

Inköpare/Administratör

Nordics > Sweden

TCR Sverige söker en inköpare/administratör till Arlanda (vikariat)          

TCR Sverige är en del av TCR Group som leasar ut, servar och utför underhåll på GSE (Ground Support Equipment) inom civil luftfart. Exempel på GSE är push-back truckar, de-icing fordon, eldrivna fordon och bagagehanteringsutrustning. TCR är ett expansivt och snabbt växande företag som har ett 50-tal verkstäder runt om i världen och finns representerade på över 100 flygplatser i Europa samt Asien.

Till anläggningen på Arlanda söker vi nu en vikarierande inköpare/administratör perioden Juni 2021 till och med September 2022.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fakturering och löneadministration.
  • Inköp- och orderuppföljning av material och tjänster.
  • Uppackning och lagerläggning av gods.
  • Support vid leverantör- och kundbesök.
  • Arkivering och administration.
  • HR-relaterade uppgifter.

 

Den rätta kandidaten har erfarenhet av arbetsuppgifterna ovan och är van att arbeta i affärssystem och Officepaketet. Som person är du kundorienterad, noggrann, initiativrik. Du arbetar strukturerat och målinriktat och är lösnings- och förbättringsorienterad.

Då vi är en liten och effektiv administration ställes det höga krav på att du är prestigelös, flexibel och har lätt för att samarbeta. Mycket goda kommunikationsegenskaper skriftligt och muntligt på svenska och engelska är ett krav. Du måste också ha B-körkort. Meriterande är om du har kunskaper i SAP och eller ELC.

Vi erbjuder en omväxlande och spännande position inom ett växande företag med stort fokus på enkelhet och effektivitet samt att skapa mervärde för kunderna. Då TCR Sverige tillhör en skandinavisk organisation kan resor förekomma. Du kommer rapportera direkt till Country Manager Per Ankréus.

Eventuella frågor besvaras av Country Manager Per Ankréus på telefon +46 73 267 81 24. Intervjuer kommer ske löpande viket innebär att tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag 30 maj 2021.

 

 

 

 
Contact Person: Per Ankreus

Fecha límite para la solicitud: 31/05/2021

Aplica para este trabajo


Share this on:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin