Regresa

Algemeen Medewerker Werkplaats Schoonmaak

The Netherlands > Schiphol

Algemeen medewerker schoonmaak

Dienstverband:                 32 - 40 uur

Salarisindicatie:                 € 2.100 -  €2.500

Locatie:                                 Schiphol Zuidoost

 

Wil jij werken in een van de meest dynamische omgevingen die Nederland rijk is? Solliciteer dan bij TCR Nederland, en kom letterlijk óp Schiphol te werken! Bij TCR werken we met zogeheten Ground Support Equipment (GSE). Dit is een verzamelnaam die gebruikt wordt voor al het technisch rijdend materiaal dat rondom vliegtuigen wordt gebruikt. TCR verhuurt dit materiaal en zorgt voor het onderhoud, in onze eigen workshop op Schiphol-Zuidoost.

De functie
Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner! In de rol van Algemeen medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het gebouw van TCR. De belangrijkste taken die hierbij komen kijken zijn:

-          Het schoonhouden van de verschillende ruimtes (kantine, sanitair, kleedruimtes, keukens, kantoorruimtes, vergaderruimtes en trappenhuis);

-          Ondersteuning bieden bij de kledinguitgifte;

-          Ondersteuning bieden bij de inventarisatie van schoonmaakbenodigdheden

 

Als Algemeen medewerker schoonmaak kom je te werken in een team dat bestaat uit het Hoofd Magazijn en Expeditie, 5 Algemeen medewerkers, 2 Schilders en 2 Algemeen medewerkers schoonmaak. Samen zorgen we voor een schone en nette werkomgeving!

 

Wat wij van jou verwachten:

-          Je hebt minimaal een MBO niveau 2 opleiding afgerond;

-          Je bent een doorpakker en vindt het leuk om ondersteuning te bieden om het gebouw schoon te houden;

-          Je bent proactief;

-          Je hebt oog voor detail;

-          Je weet prioriteiten te stellen en communiceert zowel mondeling als schriftelijk goed;

-          Je bent van onbesproken gedrag, zodat je zonder problemen een VGB screening kunt aanvragen. Je kunt niet starten totdat deze screening is afgerond.

 

Wat TCR jou kan bieden:

-          Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de duur van één jaar met de intentie om deze hierna om te zetten naar onbepaalde tijd;

-          Werktijden die liggen tussen 07:00 uur en 15:30 uur. Dit is zolang je nog niet in bezit bent van een Schipholpas;

-          Je hebt 25 vakantie- en 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband;

-          Reiskostenvergoeding op basis van het aantal kilometers tussen huis en werk;

-          Pensioen via de CAO Metaalverwerkingsbedrijf;

-          Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen

 

Over TCR

TCR Nederland B.V. is een verhuur- en onderhoudsbedrijf op Schiphol dat ongeveer 100 medewerkers in dienst heeft. TCR Nederland maakt deel uit van de TCR Group, dit is een internationale organisatie die een grote verscheidenheid aan technisch rijdend materiaal op verschillende luchthavens verzorgt. Dit betreft o.a. ultra moderne vliegtuigslepers, mobiele airco units, aggregaten, elektrische- en dieseltrekkers, cateringwagens, loaders en de-icers. Onze kernwaarden zijn; passie, integriteit, verantwoordelijkheid en openheid. Herken jij jezelf hierin? Zorg dan dat we snel met je in contact kunnen komen om je verder te leren kennen. Reageer met je CV en motivatie waarin duidelijk wordt dat wij niet om jou heen kunnen. We zien je reactie graag tegemoet!

Mail je sollicitatie naar: hr.nl@tcr-group.com. Vragen? Bel met Lotte of Imke!

 

Contactpersonen

Lotte & Imke

020 6541111

Hr.nl@tcr-group.com
Dirección

Folkstoneweg 100

See on the map

Aplica para este trabajo