Regresa

Engineer

The Netherlands > KES Schiphol

In het kort

Als Engineer bij KES ben je in staat om verschillende onderhoudsprogramma’s op te stellen en te verbeteren. Je analyseert de behoeften en je ontwerpt een passende oplossing voor onze klanten. Jij voelt feilloos aan waar het beter kan en neemt het initiatief om verbeteringen door te voeren. Daarnaast ben je in staat om een optimum te vinden tussen de operationele beschikbaarheid van het Ground Support Equipment en de Total Cost of Ownership. Ben jij in staat om een project te managen en wil jij graag op Schiphol werken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

  • Je evalueert en optimaliseert het onderhoudsprogramma op basis van de verzoeken van de klant, fleet performance data, maintenance ervaring en regelgeving.

  • Je stelt werkinstructies op voor Monteurs en je specificeert hierbij de benodigde gereedschappen en materialen.

  • Je toets of de offertes van Original Equipment Manufacturers (OEM’s) overeenkomen met de door jouw opgestelde specificaties voor de nieuw aan te schaffen voertuigen.

  • Je bezoekt met regelmaat gedurende een project de OEM ter afstemming voor de uiteindelijke afname van het GSE.

  • Je ondersteunt klanten bij de introductie van nieuwe voertuigen en verzorgt operator/gebruikerstrainingen.

Jouw profiel

Voor jou is alles wat met techniek te maken heeft bekend terrein. Je hebt ervaring met Maintenance programma’s en hebt al een aantal projecten meegedraaid of geleid. Met jouw innovatieve ideeën zorg je ervoor dat er altijd een passende oplossing is voor de klant. Je bent een echte teamplayer en hebt goed zicht op wat hoofd en bijzaken zijn voor de organisatie.

Verder heb je:

  • minimaal hbo diploma, wo is een pré;

  • affiniteit met elektrotechniek;

  • ervaring met Maintenance programma's;

  • ruime ervaring met Microsoft applicaties zoals Office, Teams, Sharepoint;

  • relevante werkervaring en commerciële ervaring;

  • een pré als je ervaring hebt met het ERP pakket EAM van Infor.

Wat bieden wij?

Als Engineer bij KES kom je te werken in een zeer dynamische werkomgeving waarin je je breed kan ontwikkelen. Je werkt met geavanceerde voertuigen die vele technieken herbergen. Binnen de afdeling werk je nauw samen met Fleetmanagers, collega Engineers en leveranciers. In ons team zijn we altijd samen op zoek naar hoe het beter en efficiënter kan. Wij hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO voor het Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf. Hierin bieden wij naast een leuke werkomgeving ook 37 vakantiedagen.

Waar kom je terecht?

Bij KES werken wij met het zogeheten Ground Support Equipment (GSE). Dit is een verzamelnaam die gebruikt wordt voor al het technisch rijdend materiaal dat rondom vliegtuigen wordt gebruikt. KES maakt deel uit van de internationale organisatie TCR Group. Als marktleider in GSE-onderhoud, reparatie en optimalisatie streven we ernaar om de operationele efficiëntie van luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld te verbeteren. Daarnaast innoveert KES voortdurend en zijn we als partner nauw betrokken bij de verduurzaming van het platform op Schiphol.

Kom je sleutelen aan innovatie?

Wacht dan niet langer en stuur ons je CV en je motivatiebrief. Je sollicitatieprocedure zal uit twee gesprekken bestaan. We nemen uiterlijk binnen twee weken na je sollicitatie contact met je op.

Aanvullende informatie

Diverse veiligheidsonderzoeken en trainingen maken onderdeel uit van de selectieprocedure, waaronder:

  • Antecedenten onderzoek

  • VGB verklaring van AIVD

  • MLB (Medewerker Luchthaven Benodigdheden) certificaat

Vragen?

Mail naar werkenbij@kes-gse.nl of bel met onze Recruiter Yagmur Brouwer, 06 – 39 24 80 47.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.




Dirección

Pakhuisstraat 1
Schiphol
1118 DK

See on the map

Aplica para este trabajo